Oldal Nyomtatása Kedvencekhez ad IWIW megosztás Facebook megosztás Twitter megosztás

Vissza az eredeti oldalra...
A böngésződ típusa : CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Eddigi látogatók száma: 55308

Szolgáltatásaink

Alkatrész beszerzés
Az SMTPRO Bt. vállalja az elektronikai alkatrészek és nyomtatott áramkörök teljes körû beszerzését, legyen szó akár általunk gyártandó termékrõl , akár más cégnél történõ szerelésrõl. Partner és beszállítói kapcsolataink révén törekszünk arra, hogy a szükséges alkatrészeket, nyomtatott áramköröket a lehetõ legkedvezõbb áron,és legrövidebb határidõvel kínáljuk megrendelõinknek. Specialitásunk a nehezen beszerezhteõ aktív elemek és csatlakozók beszerzése akár 3-4 munkanapra.

SMD szerelés és forrasztás
Meglévõ gépeinkkel a kor követelményeinek megfelelõen képesek vagyunk SMD (Surfaced Mounted Devices = felületszerelt alkatrészek) szerelési feladatok végrehajtására. Gépparkunkban modern stencilprinterek, nagy kapacitású beültetõ automaták, és reflow kemencék találhatóak. Vállaljuk BGA és Mikro BGA tokozású alkatrészek beültetését, bérjavításást, ólmos és ólommentes kivitelben egyaránt.

Hagyományos szerelés és forrasztás
Az SMTPRO Bt. nyomtatott áramkörök hagyományos alkatrészeinek beszerelését és forrasztását is vállalja. A forrasztási feladatokat kézzel, illetve hullámforrasztó berendezéssel is el tudjuk végezni. Vállalunk továbbá minden forrasztással kapcsolatos bérjavítást, kis és nagy sorozatban egyaránt. (alkatrészek cseréje,javítása, QFP,TQFP,TSOP,PLCC stb.)

Készülékek tesztelése
A technológiai folyamatok betartása mellett a termékek tesztelése a garancia arra, hogy megrendelõink az elvárásuknak megfelelõ minõségû terméket kapjanak. Összhangban a komplex kiszolgálás igényével a legyártott készülékek funkciótesztelését saját eszközparkunkkal, általában a vevõ által rendelkezésre bocsátott specifikus berendezésekkel és szoftverekkel végezzük el. Így megrendelõink csak ellenõrzött, jó minõségû terméket kapnak.
Copyright (c) 2010    -    www.smtpro.hu    -    design : SariArt    -    web : Balajti István    -    Adminisztráció